top of page
Search

7. Ida-Virumaa staadionimaraton tõi kokku üle 80 osaleja!


Öömaratonist osavõtjad


14. juuli kell 16.30 anti Voka staadionil esimene start 7. ida-Virumaa staadionimaratoni raames. Võistlust alustasid kõige pisemad, kes läbisid 400m. Kell 17.00 läks asi aga tõsisemaks ning start anti nii poolmaratoni, kui maratoni jooksjatele. Alles aprillis sai lõplikult selgeks, et maratonid toimuvad ja töö algas täisvõimsusel, et jooksjatele teha parim võistluskeskus, mis korraldajad pakkuda suudavad.


Siinkohal on õige aeg tänada neid, kes sellel natukene keerulisel ajal selle võistluse siiski võimalikuks tegid!


Osalejad! 25, 52 ja 105 ringi staadionil 400m ringil joosta on katsumus omaette. Seega aitäh osalejad, et tahate seda teha! Ja nii kaua, kuni jaksate teie jaksame loodetavasti ka meie, korraldajad teile neid võistlusi korraldada.


On üks väga tähtis osa üritustel nänn ja auhinnad, mida siiski ei tasuks võistluse valimisel prioriteediks panna, sest sportlased peaksid teadma, et emotsioon on see, mis viib edasi ja mille pärast seda tegelikult tegema peaks.


Aga sellel korral tahame tänada meie selle aasta toetajaid: Gruusia trahter Mimino, Pühajõe Puhkemaja, R-Kiosk, Würth, Vana Fregati Pubi, STOKKER, Astri Keskus, Toila Spa Hotell, Alutaguse juust OÜ, Ida-Virumaa spordiliit, Eesti Kultuurkapital, ETTEVÕTLIK KOOL


Vabatahtlikud.. need on inimesed, kes päästavad päeva ehk ürituse! Alates inventari üles panemisest kuni spordijookide jagamiseni välja! Seega suur AITÄH, kõikidele vabatahtlikele ükskõik, milline ja kui suur nende panus oli, ürituse korraldajatele on see väga suureks abiks

Pildid ja video kokkuvõte juba varsti kõikidele vaatamiseks, seniks aga kõikidele head taastumist, olid ägedad 14 tundi staadionil!






12 views
bottom of page